Jezička škola ETC WORLD, kao jedina u svom gradu i Moravičkom okrugu poseduje licencu Privredne komore u Londonu i jedina je akreditovan ispitni centar za EDI /LCCI ispite koji od ove godine postoje pod nazivom PEARSON ispiti.

Kao dugogodišnji akreditovan LCCI centar uspešno smo organizovali do juna 2020 . godine JET SET ispite , a od jula 2020. godine naša škola poseduje licencu za pripremu i polaganje akreditovanih PEARSON ispita. HIPPO medjunarodno takmičenje iz engleskog jezika, koje se održava u Italiji u maju svake godine je u poslednjih 9 godina jedna od aktivnosti naše škole na koju smo posebno ponosni.  

Od samog početka rada, od 1996. godine, naši polaznici se pripremaju i za polaganje Cambridge ESOL ispita, to jest Cambridge Assessment English medjunarodno priznatih ispita (Preliminary ,Key, FIRST , Advanced i Proficiency) . Naši predavači imaju iskustva i u pripremi kandidata za IELTS i TOEFL ispite, takođe. 

Organizujemo nastavu u skladu sa CEFR nivoima (A1-C2). 

Pružamo prevodilačke usluge.

Radimo po najnovijim metodama i programima Oxford University Press-a, Macmillan-a i Cambridge University Press-a.

Ukoliko ste zainteresovani za dodatne informacije o našem centru za učenje stranih jezika, molimo Vas da nas kontaktirate.

 U toku je upis na kurseve stranih jezika.

Sertifikati