Svi znamo da dobro poznavanje engleskog donosi brojne prednosti – lakše je da se sporazumete kada ste u inostranstvu, veće su šanse da upišete fakultet koji želite, pa i da dobijete posao o kom ste  maštali; naročito ako planirate da svoju karijeru ostvarite u inostranstvu ili ako Vaša firma, odnosno firma za koju radite sarađuje sa klijentima iz inostranstva.

Konverzacijski engleski se odnosi na engleski jezik koji se koristi pre svega u svakodnevnim i neformalnim situacijama, ali i u poslovnom i formalnom okruženju. Takođe, konverzacijski engleski pomoći će Vam da samouvereno komunicirate i da se sporazumete u svakoj situaciji, gde god da se nalazite.

Da li je potrebno predznanje za pohađanje ovakvog kursa?

Konverzacijski engleski je namenjen svima. Konverzacioni kurs engleskog jezika koristiće kako onima koji već imaju određeno predznanje iz engleskog, tako i onima koji nisu ranije imali dodira sa engleskim, a želeli bi da ga nauče. U skladu sa tim postoji konverzacijski kurs engleskog jezika za početnike, za one čije je znanje engleskog na srednjem nivou, ali i za one naprednije, kojima će ovaj kurs pomoći da poboljšaju svoje veštine u komunikaciji i konverzaciji.

 Šta podrazumeva konverzacioni kurs engleskog jezika?

Akcenat se stavlja na konverzaciju u usmenom obliku, na govor. Cilj kursa konverzacionog engleskog jeste da Vam pomogne da unapredite svoje komunikacijske veštine i da se osećate samouvereno dok govorite na engleskom jeziku.

Časovi se organizuju u učionici ili online/u virtuelnoj učionici.

 Kvalifikovani predavači koji imaju višegodišnje iskustvo u radu sa polaznicima svih nivoa predznanja.

Prijavite se za besplatne konsultacije i probno testiranje. Utvrdite Vaš trenutni nivo znanja. Program i broj časova prilagodjavamo potrebama polaznika.