Pozivamo Vas da popunite upitnik za roditelje i ocenite naš rad.

  • Metod rada: Naš cilj je da učenike naučimo efikasnim komunikacijskim veštinama . Uvodimo jezik kroz igre u učionici, glumu, druge aktivnosti koje omogućavaju čak i najmladjim polaznicima da usvajaju različite jezičke konstrukcije.
  • Da li je srpski jezik prisutan tokom časa? Naš rad u učionici podrazumeva da se isključivo koristi strani jezik, uz ograničenu upotrebu maternjeg jezika(kad je potrebno dodatno pojasniti instrukcije)
  • Da li pratite školski program? Naš cilj učenja, od samog osnivanja škole, je da polaznicima pružimo programe i znanje koje prevazilazi okvire nastave u redovnim školama. Tu smo, naravno i da im pomognemo da prevazidju poteškoče u natavi jezika u redovnim školama, ali je kod nas fokus na unapredjenju nastave stranog jezika, kroz programe koje mi pažljivo biramo.
  • Kako se formiraju grupe? Sve grupe se formiraju na osnovu uzrasta i nivoa znanja svakog polaznika. Ukoliko polaznik ima predznanja, to se utvrdjuje testiranjem na početku kursa. Testiranje je usmeno i pismeno.
  • Ko su naši predavači? Svi naši predavači su visoko kvalifikovani , sa iskustvom u radu sa svim uzrastima.
  • Aktivnosti koje naša škola organizuje: Od samog osnivanja Jezička škola ETC WORLD je pripremni centar za polaganje Cambridge ispita, a od pre 12 godina i pripremni /ispitni centar za Pearson ispite. Letnje škole jezika u Velikoj Britaniji, Hippo Olympiad, medjunarodno takmičenje iz znanja engleskog jezika